ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - Panik Concert - 10 Years Celebration

 

 

Κάθε σχόλιο είναι και μία νεα συμμετοχή. Όσα περισσότερα σχόλια κάνεις, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις για να κερδίσεις.

 

 

Εάν είσαι ανήλικος η πρόσκληση μεταβιβάζεται σε ένα ενήλικο άτομο της οικογένειας σου. Συνεπώς έχουν όλοι δικαίωμα συμμετοχής ανεξαρτήτου ηλικίας

 

 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο όσοι είναι στην Ελλάδα και Κύπρο. Ο διαγωνισμός λήγει στις 7/12 και ώρα 21:00. Οι νικητές θα ανακοινωθούν μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά στις 8/12 στις 18:00. Η παράδοση των προσκλήσεων στους νικητές θα γίνει με την παρουσία των ίδιων στα εκδοτήρια του θεάτρου.

 

 

Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια δεν επιχορηγείται, υποστηρίζεται ή διεξάγεται από το instagram, ούτε συνδέεται μαζί του με οποιονδήποτε τρόπο. Με τη συμμετοχή σας στο Giveaway δηλώνετε ότι το instagram απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη για τη συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια.

 

Τέλος, να σας υπενθυμίσουμε ότι κατά την κλήρωση του νικητή θα πρέπει να επιβεβαιωθεί, ότι και τα δύο άτομα που θα παρευρεθούν στο event θα έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.